توزیع مستقیم و فروش شیره خرما صنعتی فله ای در وهله اول از طریق کارگاه ها و کارخانه های تولیدی این محصول انجام می شود که پس از تولید اقدام به عرضه و فروش مستقیم و بدون واسطه انواع شیره خرما فله در بین خریداران می کنند.
بایدها و نبایدهای خرید شیره خرما صنعتی فله
اما چرا میگوییم شیره صنعتی بهتر است. معمولا در صنعت میوههای انتخابی و روند فرآوری شیره از نظر بهداشتی تائید شده و تحت کنترل است و از همه مهمتر چون شیرههای صنعتی در دیگهایی تحت خلأ تهیه میشوند.
شیرهگیری در دمای پایین و با سرعت بیشتری انجام میشود. در نتیجه شیره حاصله خواص تغذیهای بیشتری دارد. از طرفی وقتی مواد قندی شیره کمتر تحت حرارت قرار گیرد در مقایسه با انواع شیره سنتی که حرارت زیادی میبیند، نمیسوزد و رنگ روشنتری دارد.
و اینجاست که میتوان گفت رنگ روشن شیرههای صنعتی نشاندهنده استفاده کمتر از حرارت و ارزش تغذیهای بیشتر محصول است.
ردپای تیزاب و آبآهک در شیرهها برخی اهالی روستا در روند تهیه انواعی از شیره میوهها مثلا انگور از خاک سفید که احتمالا حاوی آهک و… است، استفاده میکنند.
اما در صنعت معمولا از تیزاب و آبآهک برای تهیه شیره استفاده نمیشود. اگر هم از آهک استفاده شود به جهت تصفیه و کمک به رسوبدهی تفاله و ناخالصیهای میوه است.
همانطور که در صنعت استخراج قند و شکر از چغندر قند هم، از آب آهک استفاده میشود و ضرر خاصی ندارد چون در نهایت این ماده از محصول جدا میشود.
پس دلیل روشن بودن رنگ شیرههای صنعتی وجود آب آهک نیست، بلکه به سبب روش فرآوری تحت خلأ آن است. برای اطمینان از خلوص شیره، انواع صنعتی و برندهای شناخته شده آن را انتخاب و به تاریخ مصرف آن توجه کنید.
نحوه نگهداری معمولا شیرهها به دلیل غلظت بالای مواد قندی نیاز به نگهداری در یخچال ندارند و اگر دچار کپکزدگی و ترشیدگی شدند بدانید که شیره خریداری شده آبکی بوده است.
هر چه شیره رقیقتر باشد یعنی حاوی رطوبت و آب بیشتری بوده و علاوه بر اینکه میزان قند آن پایین است خواص تغذیهای کمتری هم در مقایسه با انواع غلیظ آن دارد.
ضمن اینکه هرگز از یاد نبرید ارزش تغذیهای انواع شیرهها هیچگاه به پای میوه تازه آن نخواهد رسید.
آنچه باید درباره شیره خرما صنعتی بدانید؟
برای تولید شیره خرما از روش های مختلفی استفاده می شود که از جمله این روش ها به شرح زیر است:
- روش طبیعی .
- روش سنتی دست ساز.
- روش صنعتی
در روش طبیعی خرما را درون اتاقک بتونی می ریزند و بر اثر سنگینی و فشار ی که به خرما وارد می آید باعث می شود شیره خرما بوسیله لوله پلاستیکی از ته اتاقک خارج و درون ظرف مورد نظر ریخته می شود.
در این روش بدون اضافه کردن آب و یا هیچ چیز دیگر ی و حتی بدون دخالت دست شیره کاملا طبیعی بدست می آید. معمولا قیمت این نوع شیره دو برابر قیمت صنعتی آن است.
روش سنتی دست ساز در این روش در خانه ها و کارگاهای سنتی خرما را پس از شستشو درون دیگهای بزرگ قرار داده و با اضافه کردن آب به آن خرما را می جوشانند.
و پس از له شدن و حل شدن خرما در آب آنرا تصفیه و مایع بدست آمده از آن را دوباره تصفیه و جوشانده می شود تا غلیظ و تبدیل به شیره شود .
در روش صنعتی عملیاتی که در روش سنتی دست ساز انجام می شود بوسیله ماشین آلات و دستگاههای شیره گیری و بدون دخالت دست انجام می شود
در روش صنعتی رنگ شیره طبیعی زرد متمایل به قرمز رنگ شیره سنتی دست ساز قرمز متمایل به سیاه رنگ است.
شیره صنعتی کارخانه ای بدلخواه کارخانه دار و مسئول تولید است با تنظیم خط تولید می توان رنگ شیره را زرد ، قرمز و سیاه کرد حتی با انجام فرایندی دیگر شیره خرما را به رنگ عسل تولید کرد.
شیره نباید طعم ترشیدگی و یا تلخی داشته باشد – شیره نباید خیلی رقیق و آبکی باشد -گا ها مشاهده شده از شکر و رنگ مصنوعی شیره خرما ی تقلبی تولید می کنند.
برای تشخیص آن کمی از آن شیره بر روی پارچه ای سفید رنگ ریخته شود در صورتیکه رنگ زرد یا هر رنگ دیگر از خود بجای گذاشت آن شیره تغلبی است.
البته طعم و مزه آن نیز با شیر واقعی بسیار فرق می کند – معمولا شیره طبیعی بعد از مدتی شکرک می زند و این موضوع هیچ مشکلی ندارد اما شیره صنعتی و دست ساز شکرک نمی زند
توزیع بهترین شیره خرما صنعتی فله ای
شیره خرما جایگزین مناسبی برای مواد شیرین کننده تصفیه شده است. از طرفی این ماده ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. آهن طبیعی موجود در شیره خرما، باعث افزایش گلبول های قرمز خون می شود.
و در نتیجه خطر بروز کم خونی را کاهش می دهد. علاوه بر آهن، سرشار از پتاسیم و منگنز است. مصرف آن هنگام صبح با صبحانه یا شیر ولرم، باعث فعال شدن سلول های عصبی می شود.
شیره این میوه، تسکین دهنده دردهای روماتیسمی است. به راحتی هضم می شود و انرژی زاست. ناراحتی های گوارشی را برطرف می کند و باعث ایجاد کلنی های باکتری های مفید در روده ها می شود.
فیبر موجود در آن مانع از یبوست می شود. تقویت کننده قلب است و غنی از کلسیم بنابراین برای تقویت استخوان مفید است.
برای تقویت بینایی مفید است و سموم را از کبد دفع می کند و برای درمان گلودرد، تب و سرماخوردگی مفید است. شیره خرما همان خواص خرما را دارد.
حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعده ی صبحانه باعث فعال شدن سلول های عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد می شود.
شیره خرما، تسکین دهنده ی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند. بهترین نوع مصرف شیره که برای همه ی مزاج ها مناسب می باشد، این است.
که شیره را با سرکه بجوشانید و محصول نهایی را که «سرکه شیره» نام دارد با کاهو بخورید و نهایت لذت را از خوردن این معجون ببرید.
شیره خرما شیره ها جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب می گردند. از جمله این شیره ها، شیره خرما می باشد.
در بسیاری از استان های کشورمان، از شیره خرما به جای شکر در پختن حلوا استفاده می کنند.
فروشندگان انواع شیره خرما صنعتی فله ای
خرید شیره خرما صنعتی قله ای می بایست به صورت مستقیم از طریق فروشندگان فعال در این زمینه انجام شود تا خریداران بتوانند از تخفیفات ویژه در زمان خرید بهره مند شوند.
فروشگاه های اینترنتی نیز در این زمینه دارای فعالیت بسیار گسترده ای هستند و کار فروش را به صورت غیر حضوری و آنلاین انجام نی دهند و ارسال کالا و خدمات را از طریق باربری های فعال خود انجام می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.