تولید کنندگان شیره انجیر اصل صادراتی

شیره انجیر اصل و ارگانیک یکی از خوشمزه ترین خوراکی هایی که مورد علافه کودکان و نوجوانان می باشد به خصوص مصرف آن در صبحانه مفید است که دارای مواد مغذی زیادی می باشد و به رشد و نمو کودکان کمک می کند.این شیره به دو صورت سنتی و صنعتی تولید می شود که برای صادرات از شیره های صنعتی که مراحل تصفیه چند بار در آن صورت می گیرد و دربسته بندی های معتبر و با کیفیت می باشد استفاده می کنند.

تولید کنندگان شیره انجیر اصل صادراتی

نکاتی مهم برای خرید شیره انجیر اصل صادراتی

نکاتی مهم برای خرید شیره انجیر اصل صادراتی تولید شیره انجیر به دو صورت سنتی و صنعتی باشد که به صورت سنتی چون انجیر مثل خرما یک میوه آب دار نیست به اندارزه انجیر به آن آب اضافه می کنند و زیر آن حرارت روشن می کنند سپس وقتی که مواد رقیق و یک دست شدند آن ها را از صافی عبور می دهند و اگر غلظت آن کم بود دوباره آن را می جوشانند تا غلیظ شود و در شیوه صنعتی این کار توسط دستگاه ها و به صورت حرارت غیر مستقیم به صورت بهداشتی تر و با تصفیه کردن انجیر در چند مرحله صورت می گیرد برای خرید شیره انجیر باید به:

1- شیره ای را می خرید دارای طعم و بوی خوشی باشد تلخ نباشد و مزه ترش و تیزی نداشته باشد و دارای بویی شیبه بوی تازه انجیر باشد.

2- در بسته بندی های بهداشتی خریداری کنید و اگر آن را به صورت فله خریداری می کنید دارای رنگ روشن قهوه ای باشد و ظرفی را شیره را در آن نگهداری می کنید دارای درب باشد و بعد از هر بار استفاده درب آن را ببندید.

3- سعی کنید شیره ای را که خریداری می کنید عاری از هرگونه ناخالصی نظیر شاخ و برگ درختان باشد سعی کنید شیره را به صورت صنعتی خریداری کنید تا تصفیه شده باشد.

4- شیره دارای شکرک نباشد خیلی از افرادسود جو برای غلظت و شیرینی بیشتر شیره به آن شکر اضافه می کنند که کار درستی نیست این نوع شیره شکرک می زند.

5-شیره انجیر اگر دارای رنگ تیره تر باشد ممکن است از انجیرهای رنگی تولید شده باشد و گرنه انجیر زرد و سفید دارای رنگ روشن می باشند.

شیره انجیر اصل چه مواد مغذی دارد؟

شیره انجیر اصل چه مواد مغذی دارد؟ شیره انجیر اصل بسیار مقوی و دارای انواع ویتامین ها و مواد مغذی می باشد از مهمترین مواد مغذی شیره می توان:آمینو اسیدها ،چربی ،مواد قندی ،کاروتن و آنزیم های گوناگون ،ویتامین های آ بی ،سی و املاح معدنی مثل کلسیم ،منیزیم ،فسفر،پتاسیم و فیبر غذایی شیره انجیر اصل از حرارت دادن آب انجیر به صورت غلیظ تهیه می شود.

شیره انجیر توسط تولید کنندگان انجیر به صورت سنتی و صنعتی تهیه می شود شیره انجیر یکی از مواد غذایی پر مصرف می باشد که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و ضد سرطان می باشد برای درمان یبوست و تقویت دستگاه گوارش می شود رقیق کننده خون و دفع سموم بدن است کنترل فشارخون برای درمان سرماخوردگی و تقویت اعصاب و تقویت قلب باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی آن میشود.

از شیره انجیر برای درست کردن خیلی از غذاها مثل حلوا و استفاده کردن به جای مربا برای صبحانه با کره استفاده می شود شیره انجیر را با ماست مخلوط می کنند و نان در آن ترید کرده و به عنوان عصرانه مصرف می کنند.

فروش ویژه شیره انجیر اصل صادراتی

فروش ویژه شیره انجیر اصل صادراتی فروشنده شیره انجیر اصل محصولات خود را به روش های مختلف عرضه می کند به طوری که امروزه این شیره انجیر به صورت سنتی و صنعتی در بازار از فروش خوبی برخوردار است و دارای طرفداران زیادی می باشد. معمولا بیشتر شیره انجیر صنعتی را به صورت صادرات به سایر کشورها صادر می کنند شیره انجیر صادراتی دارای رنگ و بو و کیفیت بالایی می بلاشد فروش شیره انجیر از طریق سایت های اینترنتی در حال حاضر و معتبر امکان پذیر می باشد فروش شیره انجیر صادراتی توسط شرکت های بازرگانی صورت می گیرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما