خرید و فروش شیره توت تازه صادراتی معمولا توسط شرکت های بزرگی که سابقه صادرات محصولات غذایی ارگانیک دارند انجام می پذیرد. صادرات بهترین شیره توت نیازمند کیفیت بالا و تجربه و تخصص تامین کنندگان در زمینه بازاریابی می باشد. در ایران به صورت سالانه حجم قابل توجهی از شیره توت طبیعی تولید شده از بهترین کارخانجات در بسته بندی های عالی و با بهترین کیفیت، به صورت مستقیم به تعداد بالای از کشورهای خواهان خرید مستقیم شیره توت ایرانی ارسال می شود.
بررسی مشخصات ظاهری شیره توت طبیعی
شیره توت ایرانی در بیشتر مناطق کشور از طریق عطاری ها، خشکبار فروشی ها، نمایندگی انواع شیره جات و برخی از دیگر فروشگاه های زنجیره ای عرضه می شود. لذا بررسی مشخصات ظاهری شیره توت طبیعی ایرانی بهمنظور آشکار سازی سطح کیفی آن اهمیت بالایی در جلب توجه مشتریان و مصرف کنندگان دارد.
در تولید یک محصول طبیعی و ارگانیک از توت ایرانی با عنوان شیره توت ابتدا استفاده از میوه های درشت، تازه و پر شیره در بالا بردن کیفیت آن تاثیر زیادی دارد. لذا هر چه میزان اندازه توت ها درشت تر و گوشتی تر باشند میزان شیره آن بیشتر و سطح کیفی آن نیز بالاتر می باشد این خصوصیات در ارزش پذیری بیشتر این محصولات تاثیر ارزشمندی دارد.
از مشخصات ظاهری بارز و اصلی ترین آن مربوط به رنگ و میزان غلظت شیره می باشد به طور کلی شیره توت طبیعی از نظر ظاهری رنگی تیره و قهوه ای دارد و میزان غلظت آن تقریبا مشابه عسل با این تفاوت که کمی از آن شل تر می باشد. مزه شیره توت طبیعی بسیار عالی و کمی شیرین تر از نوع تازه و اصلی آن می باشد.
بسته بندی های درب دار پلاستیکی تمیز و تمام بهداشتی از دیگر مشخصات ظاهری شیره های طبیعی و اعلا توت ایرانی می باشد. شیره توت طبیعی و تازه نباید هیچگونه بوی ترشی و کپک زدگی داشته باشد در غیر این صورت این شیره از کیفیت خوبی برخوردار نیست و دلیل اصلی آن خوب پخته نشدن شیره و کیفیت پایین توت می باشد.
نکاتی مهم برای نگهداری از شیره توت طبیعی
همانطور که خرید شیره توت طبیعی و با کیفیت نیازمند توجه و اهمیت است نگهداری آن نیز در ماندگاری کیفیت و مرغوبیت اولیه آن تاثیر بسیاری دارد. شیره توت طبیعی باید در بسته بندی های کاملا درب دار بدون از هیچگونه نفوذ رطوبت و هوا نگهداری شود.بهترین مکان برای نگهداری آن در طولانی مدت در جای خشک و خنک می باشد همچنین از قراردادن آن ها در معرض تابش نور آفتاب و جای گرم خودداری شود. شیره طبیعی زمانی که در یخچال نگهداری می شود عمر طولانی تری دارد اما صرفا لازم به نگهداری در یخچال نمی باشد.
انواع شیره ها مانند شیره توت از نظر رطوبت بسیار کم و قند بسیاری زیادی دارند، لذا از شرایط رشد و تکثیر انواع میکروارگانیسم ها به دور هستند. در زمان مصرف به هیچ عنوان از قاشق خیس یا آغشته به مواد دیگر در درون ظرف شیره استفاده ننمایید زیرا اینکار موجب پایین آمدن کیفیت طعم و رقیق شدن آن می شود.په ماندگاری شیره توت در ظروف پلاستیکی و اصل کارخانجات بیشتر از ظروف شیشه ای می باشد لذا برای استفاده طولانی مدت آن با کیفیت اولیه از ظروف پلاستیکی استفاده شود.
فروشنده بهترین شیره توت طبیعی صادراتی
فروشندگان ایرانی شیره توت طبیعی صادراتی، با عرضه این محصولات در بالاترین کیفیت و مرغوبیت موجب ارز و سودآوری بالایی در اقتصاد و زمینه رونق آن را هموار تر می نمایند. صادرات شیره توت طبیعی و اصل ایرانی در بازارهای جهانی همواره آوازه و نامی ماندگار را از گذشته تا به اکنون با خود همراه دارد.
فروشنده بهترین شیره توت طبیعی صادراتی توجه بسیاری در کیفیت و مرغوبیت محصول مورد فروش خود می نماید. شیره توت طبیعی صادراتی از نظر کیفی باید حد بالا و جزو بهترین و اعلا ترین نمونه های تولیدی در کشور باشد. فروشندگان عرضه کننده شیره های صادراتی معمولا محصولات خود را از نمایندگی ها و کارخانجات اصلی تولید شیره توت مرغوب ایران تهیه می نمایند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.