مجموعه ما شما را به خرید بهترین محصولات شیره خرما، شیره انگور، شیره توت، شیره انجیر، سه شیره و چهار شیره دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

صادر کننده شیره انگور سنتی کاشمر

آنچه در این مقاله می خوانید...

روش تولید شیره از انگور شاهرودارائه شیره انگور سنتی کاشمر

شیره انگور که دارای قند بالایی بوده و بسیار نیز مقوی می باشد برای فصل پاییز و زمستان توصیه به مصرف آن شده است. چرا که سبب تقویت بنیه بدن شده و بسیار انرژی زا می باشد. شیره انگور کاشمر یکی از بهترین انواع شیره های موجود در کشور بوده که از بازار صادرات خوبی نیز برخوردار است. به همین منظور صادر کننده شیره انگور سنتی کاشمر اقدام به عرضه این محصول باکیفیت در بازار داخلی و سطح جهانی نیز نموده با استقبال خوبی نیز مواجه شده است.صادر کننده شیره انگور سنتی کاشمر

روش تولید شیره از انگور شاهرود

روش تولید شیره از انگور شاهرود همانطور که می دانید شیره انگور از آب و گوشت تغلیظ شده میوه انگور بوده. در واقع یکی از راههای نگهداری از آب انگور می باشد. رنگ این محصول که از آن به عنوان دوشاب نیز یاد می شود، بسته به نوع انگوری که از آن شیره گرفته می شود، متفاوت است. شما می توانید انواع شیره انگور را در وعده صبحانه و یا عصرانه در کنار گردو میل نموده و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.
مصرف این شیره خوشمزه به ویژه برای افرادی که از کم خونی رنج می برند به شدت توصیه می شود. شما می توانید این محصول را در خانه و با صرف هزینه کمتری تهیه نمایید و از بابت بهداشتی بودن محصول اطمینان حاصل نمایید. در ادامه به روش تولید شیره انگور شاهرود در خانه می پردازیم. جهت آگاهی با ما همراه باشید.
ابتدا انگورها را به خوبی بشویید. سپس آنها را دانه کرده و جهت آبگیری درون دستگاه آبمیوه گیری بریزید. اگر دستگاه را در دسترس ندارید می توانید از گوشت کوب نیز برای این کار استفاده نمایید. پس از انجام این مرحله انگورها را از صافی رد نمایید تا تفاله و پوست آن جدا شود. سپس مایع به دست آمده را در قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید. پس از آنکه در کناره های ظرف حباب دیدید، برای ترش نشدن انگور و عدم تبدیل آن به نوشیدنی غیر مجاز، اندک اندک مقداری خاک رس و یا خاک مخصوص دوشاب را به آن اضافه نمایید.
بعد از آنکه کف روی ظرف در حال جوش نمایان شد ظرف را از حرارت برداشته، کف آن را می ریزیم و اجازه می دهیم خاک درون شیره ته نشین شود. این عمل را چندین بار تکرار می نماییم تا ناخالصی به خوبی از ظرف جدا شده.
حال آب انگور خالص را مجددا بر روی شعله قرار داده و اجازه می دهیم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. برخی از افراد جهت مزه دار کردن این شیره مقوی یک عدد به را نیز به آن اضافه می نمایند.

ارائه شیره انگور سنتی کاشمر

ارائه شیره انگور سنتی کاشمر کشور عزیزمان ایران در حال حاضر بزرگترین تولید کننده شیره میوه در جهان محسوب شده و به جرات می توان از شهر کاشمر به عنوان مهد تولید شیره انگور در ایران یاد کرد. مرکز ارائه شیره انگور این محصول را در دو نوع سنتی و بسته بندی عرضه می دارد.
یکی از ویژگی های بارز این مرکز، ارائه انگور طبیعی خالص و با کیفیت بالا بوده که از این طریق توانسته اعتبار بالایی را نیز کسب نماید. این مرکز ارائه کننده دست مشتری را برای سفارش باز گذاشته و درخواست آنها را مطابق با نیازشان فراهم می آورد.
بالا رفتن میزان تقاضا و عرضه این شیره سبب افزایش حجم تولید آن گشته است که با این کار نیاز مصرف کنندگان تامین می گردد.

مسعود میرخلف

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: مسعود میرخلف

راه های ارتباطی:

  شماره تماس: 09190924816

  پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

مجموعه ما شما را به خرید بهترین محصولات شیره خرما، شیره انگور، شیره توت، شیره انجیر، سه شیره و چهار شیره دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Buttonتماس بگیرید