در این روزها که شاهد تولید انواع شیره ها از جمله شیره انگور سنتی باکیفیت هستید، لازم است بدانید طرز تهیه آن با روش هایی چون روش صنعتی و سنتی صورت می گیرد اما همه شما عزیزان می دانید روش سنتی با روش صنعتی هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت خرید متفاوت است اما در حالت کلی دو روش اصلی برای تولید بسیاری از مواد غذایی می باشند که از آن ها استفاده می شود.
آن دسته از تولیداتی که به تولید سنتی معروف می باشند جزء اولین روش های تولید محصولات غذایی از جمله شیره انگور هستند و روشی که به تولید صنعتی معروف است با گذشت زمان و پیشرفت روش سنتی به وجود آمده است که دیگر برای تولید شیره انگور از دست استفاده نشده و از طریق ماشین آلات متعددی که در این زمینه وجود دارد تولید و در بسته بندی قرار می گیرند.
زمانی که از این روش ها برای تولید شیره انگور مورد استفاده قرار می گیرد هر کدام دارای ویژگی هایی می باشند در روش سنتی که یک روش قدیمی محسوب می شود افراد با کمک دست و بدون استفاده از ماشین آلات دست به تولید شیره انگور می زنند.
یکی از ویژگی هایی که این روش داشت این بود که شیره انگوری که تولید می شد دارای کیفیت درجه یک و فوق العاده ای بود و همچنین هیچ افزودنی و مواد شیمیایی در آن وجود نداشت و پس از گذشت سال ها با به وجود آمدن دستگاه ها و ماشین آلات مختلف، روش صنعتی نیز به وجود آمد.
در روش صنعتی، دست دخالت نداشت و تمام مراحل تولید شیره انگور با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک اجرا می شد، این روش نیز برای خود ویژگی های زیادی دارد که یکی از مهم ترین ویژگی هایی آن، تولید بهداشتی و سالم بود چرا که انگورها با استفاده از دستگاه ها تبدیل به شیره انگور شده و بعد از آن در بسته بندی قرار گرفته و عرضه می شوند و در این روش هیچ گونه عملی با دست صورت نمی گیرد.
طرز تهیه شیره انگور
از آنجایی که محصولات مقوی چون شیره انگور بسیار پرطرفدار هستند، طرز تهیه آن به روش سنتی نیز بسیار متفاوت می باشد و افرادی که دست به تولید این نوع شیره انگور می زنند بسیار زیاد هستند.
شیره انگور از خود انگور تهیه شده است بنابراین خواص و فوایدی که میوه انگور دارد را شیره آن نیز دارا می باشد پس می توان گفت که شیره انگور از نظر خواص درجه یک بوده و می توان به عنوان یک انرژی زا به آن نگاه کرد.
در زمانی که بدن نیاز به انرژی بیشتری دارد شما می توانید از شیره انگور استفاده کنید، البته مسائل و کاربردهای که شیره انگور دارد بسیار متعدد می باشد ولی می توان گفت در همه این موارد مصرف شیره انگور به نفع شما خواهد بود.
همانطور که خدمت شما عرض شد طرز تهیه شیره انگور روش های مختلفی دارد که برخی از این روش ها آسان می باشند ولی نکته قابل توجه در هنگام تهیه و درست کردن شیره انگور در روش سنتی، داشتن صبر است.
یکی از روش هایی که امروزه جز روش های خانگی و روش های سنتی محسوب می شود به شکل زیر صورت می گیرد.
در ابتدا شما برای تهیه شیره انگور نیاز به دو نوع مواد اولیه دارد، اولین مواد اولیه انگور و دومین مواد اولیه آب می باشد.
- در ابتدا انگورها را در یک ظرف نسبتا بزرگ ریخته و ۳ الی ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا زمانی که انگورها نرم شوند باید روی حرارت بمانند.
- پس از نرم شدن، انگورها را از روی حرارت برداشته و کاملاً با استفاده از پشت یک قاشق و یا یک میکسر کامل آن را پوره کنید.
- پس از پوره شدن دوباره مقداری آب داخل انگورهای پوره شده بریزید و دوباره آن را روی حرارت به مدت یک ساعت تا دو ساعت قرار دهید تا زمانی که انگور به صورت کامل با آب مخلوط شود.
- پس از مخلوط شدن آب با انگور، یک ظرف بزرگ دیگر بردارید یک کیسه نخی در آن قرار دهید و مواد را از روی حرارت برداشته و در این کیسه نخی بریزید تا ذرات درشت در کیسه باقی و آب زلالی که حاصل شهد انگور می باشد در ظرف بریزد، هر چقدر این مرحله به خوبی صورت بگیرد و ذرات درشت انگور از آب انگور جدا شود و آب زلال تری داشته باشید کیفیت نهایی شیره انگور شما بهتر خواهد بود.
- در نهایت آب زلالی که به دست آمده است را روی حرارت کم قرار داده و منتظر بمانید تا به غلظت برسدف البته لازم به ذکر است که در حین حرارت شما باید مواظب باشید و آن را هم بزنید زمانی که شیره انگور به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و بگذارید کمی خنک شود بعد از آن می توانید شیره انگور را در ظرف شیشه ای ریخته و از آن نگهداری کنید.
خرید شیره انگور ارگانیک
تولید محصولات مختلفی از جمله محصولات غذایی چون شیره انگور ارگانیک به روش سنتی در این مجموعه، دارای قیمت خرید مناسبی می باشد.
اگر کمی با افرادی که سالخورده و پیر هستند هم صحبت شوید چیزی که برای شما خواهند گفت این است مواد غذاهایی که در ایام قدیم مصرف می کردند بسیار با کیفیت و مفید بوده است چرا که تمام محصولات با روش سنتی تهیه می شدند و هیچ مواد افزودنی و شیمیایی در خود نداشتند.
هم چنین کیفیتی که این نوع محصولات داشتند بسیار زیاد بود پس می توان گفت تولید شیره انگور با روش سنتی علاوه بر اینکه برای بدن ضرری نداشت باعث تامین خواص و فواید بی نظیری نیز برای بدن می شد، این موارد جزء ویژگی های مهم تولید در روش سنتی محسوب می شود.
خوشبختانه مجموعه ما یکی از بزرگ ترین و معتبر ترین شرکت ها در حوزه ی تولید شیره انگور سنتی و صنعتی مرغوب و باکیفیت می باشد که هدف آن تولید بهترین انواع شیره های خوراکی و صادرات آن بوده است به همین دلیل وب سایت اینترنتی را به وجود آورده است تا خریداران عمده بتوانند به راحتی محصولات را مشاهده کنند.
شما متقاضیان و مشتریان عزیزی که مایل به سفارش عمده شیره انگور از طریق مجموعه ما هستید می توانید با شماره های زیر تماس گرفته و اطلاعات کافی را در زمینه تولید قیمت و خرید شیره انگور از کارشناسان ما دریافت کنید تا با اطمینان کامل خرید خود را انجام دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.