شیره انگور یک غذای کامل بوده و به سبب ارزش غذایی بالایی که دارد به عنوان یک وعده غذایی به ویژه به عنوان صبحانه مورد استفاده قرارمی گیرد و مصرف آن در فصل زمستان به شدت توصیه می شود.
شیره انگور سیاه
شیره انگور سیاه خاصیت غیر التهابی داشته و برای پیشگیری از سرطان و بیماری های کلیوی و کبد بسیار موثر بوده و به سبب خواص انرژی زا برای کودکان نیز بسیار مفید است، انواع شیره انگور به علت داشتن انگور، می تواند جاذب کلسیم بالا باشد و در استحکام استخوان و دندان نقش موثری دارد.
استفاده از شیره های گیاهی همچون شیره انگور از دیر باز در نقاط مختلف کشور ما متداول بوده و به شکل نوعی فرآورده گیاهی مورد استفاده قرار می گرفته است.
شیره انگور امروزه به شکل صنعتی در کارخانه ها با رعایت اصول بهداشتی تولید می شود، اما دانستن محل تولید انگور و برداشت آن در ایران مهم است چرا که شناختن این مناطق به انتخاب نمودن یک مرجع درست برای خرید و مصرف فرآورده های آن همچون شیره انگور با اطمینان از دریافت بهترین کیفیت ممکن، کمک بسیاری می کند.
شیره انگور سیاه مخصوص صبحانه از مواد غذایی مغذی برای شروع روز و بالا بردن توانایی بدن در شرایط سخت می باشد که نوع صنعتی و سنتی آن از انگورهای شیرین و مرغوب به دست می آید که بسیار سالم و مقوی است؛ درواقع شیره انگور دارای طعم شیرینی بوده و سبب خاص بودن طعم آن طرفداران زیادی دارد، این فرآورده در انواع مختلف و در طعم های گوناگونی فراوری شده و به بازار عرضه می گردد.
چون شیره انگور از میوه انگور تازه به دست می آید، تمام خواص انگور را در بردارد و حتی می توان گفت خواص آن گاهی از خود انگور نیز بیشتر است و مصرف آن به شکل متعادلی در طول هفته سبب کاهش کلسترول خون می گردد و برای کودکان که فعالیت زیادی در طول روز دارند، بسیار مقوی بوده و موجب تقویت حافظه نیز می شود.
از دیگر خواص شیره انگور می توان به ملین بودن و تسهیل عملکرد روده ها اشاره نمود، استفاده از شیره انگور به شکل نوشیدنی جدیدترین نوع استفاده از شیره انگور است که در طعم های مختلف خیلی شیرین و متوسط عرضه می گردد.
شیره انگور به شکل های بسته بندی شده در سطح بازار تقاضای بسیاری دارد و بسیار پرفروش است و یکی از بهترین طعم دهنده های موجود در بازار برای مزه دار کردن انواع دسرها و میان وعده ها می باشد که علاوه بر طعم لذیذ، فواید بسیاری برای سلامتی بدن داشته و برخلاف سایر طعم دهنده ها که از اسانس و مواد غیر طبیعی استفاده می کنند، این محصول فاقد هر گونه اسانس مضر می باشد و به همین دلیل سهم وسیعی از بازارهای هدف را به خود اختصاص داده است.
شیره انگور به تنهایی دارای طعم ترش و شیرینی می باشد به همین دلیل با ترکیب شدن با ارده طعم دلپذیرتری خواهد داشت، شیره انگور و ارده هرکدام دارای خواص زیادی هستند و ترکیب این دو برای استخوان بسیار سودمند است.
شیره انگور طبع گرمی دارد و مصرف آن در زمستان بسیار رایج بوده و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود همچنین دارای خاصیت ضد باکتری بوده و برای دفع سموم از بدن بسیار مناسب می باشد.