Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 57 in /home/zotluyqv/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 990

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 57 in /home/zotluyqv/public_html/wp-content/themes/aradrolling/functions.php on line 990
طرز تهیه شیره خرما و کاربرد آن در دستور پخت بیسکویت - شهدینا

طرز تهیه شیره خرما و کاربرد آن در دستور پخت بیسکویت

امروزه انواع کوکی ها و بیسکویت های خوشمزه با طعم های متفاوت، یکی از محبوب ترین شیرینی ها برای تمام افراد به خصوص کودکان بشمار می روند که ما در این مطلب قصد داریم درباره طرز تهیه شیره خرما و کاربرد آن در دستور پخت بیسکویت را به همراه فواید شیره خرما که از سالم ترین شیره های خوراکی پرطرفدار در بازار می باشد، در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

ابتدا باید گفت شیره خرما چیست؟ نوعی مایع غلیظ مانند شربت می باشد که از تلغیظ عصاره خرما به روش سنتی و صنعتی بدست می ‌آید که دارای خواص بسیار زیادی است، به همین دلیل استفاده از آن در انواع بیسکویت ها، دسرها و حتی میل کردن آن به همراه شیر منجر به بهره مندی از خواص آن می شود.

طرز تهیه شیره خرما

در حالت کلی میوه های زیادی در تولید شیره های خوراکی نقش دارند مانند خرما که در طرز تهیه شیره خرما در خانه و کارخانه نقش اصلی را ایفا می کند و سرشار از فواید فوق العاده ای برای سلامتی است، از این رو در متن زیر شما را با طرز تهیه بیسکویت با شیره خرما آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم:

  1. 250 گرم کره نرم شده
  2. شیره خرما به مقدار لازم
  3. 1 عدد زرده تخم مرغ
  4. 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  5. 300 گرم آرد ساده

طرز تهیه بیسکویت با شیره خرما شامل 8 مرحله می باشد که بسیار ساده و راحت است، این مراحل عبارتند از:

  • مرحله 1: ابتدا 250 گرم کره نرم شده را به همراه شیره خرما به خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله 2: سپس یک زرده تخم مرغ و عصاره وانیل را به مواد بالا اضافه کنید.
  • مرحله 3: آرد را الک کنید تا ناخالصی های آن جدا شود.
  • مرحله 4: سپس آرد الک شده را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی شود، حداقل یک ساعت خمیر را کنار بگذارید تا آماده شود.
  • مرحله 5: روی سطحی مانند تخته، سینی صاف بزرگ یا حتی کانتر آشپزخانه مقداری آرد بپاشید تا هنگام پهن کردن خمیر، چسبندگی ایجاد نشود.
  • مرحله 6: برای تهیه بیسکویت، می توانید خمیر را با قالب های مختلف برش داده و به سینی فر منتقل کنید.
  • مرحله 7: در این مرحله ابتدا باید فر را گرم کنید و سپس خمیر بیسکویت های قالب زده شده را تا کرمی رنگ شدن بیسکویت ها داخل فر قرار دهید.
  • مرحله 8: در مرحله پایانی می توانید سینی بیسکویت ها را از فر خارج کنید تا سرد شوند.

در مرحله آخر توجه داشته باشید برای تزئین بیسکویت ها، ابتدا باید کاملا خنک شوند و سپس آن ها را تزئین کنید.

نکاتی برای تهیه بیسکویت با شیره خرما:

  • در این دستور پخت، برای بیسکویت های پف دار و نرم، کره باید تا حد امکان سرد باشد.
  • روی خمیر زیاد کار نکنید! به خاطر داشته باشید که می ‌خواهید هنگام تهیه این بیسکویت ها، کره ‌تان تا حد امکان سرد بماند و هرچه بیشتر دستتان روی خمیر باشد، کره نرم ‌تر می‌ شود همچنین برای این دستور از همزن برقی استفاده نکنید.
  • خمیر را چندین بار روی خودش تا بزنید ( 5 تا 6 بار) تا بیسکویت ها را تردتر و مرغوب تر شوند.
  • از وردنه استفاده نکنید، قبل از بریدن بیسکویت ها خمیر را به آرامی به شکل مستطیل صاف در آورید.
  • از اضافه کردن آرد به خمیر نترسید اگر در حین دست زدن به خمیر خیلی چسبنده است می توانید مقداری آرد روی سطح و روی خمیر بپاشید.

بیسکویت های پخته شده را می توان در یک ظرف درب بسته نگهداری کرد و بهتر است ظرف 1-2 روز مصرف شوند، از طرف دیگر می توانید خمیر بیسکویت خود را (خمیر اضافی و پیچیده شده در نایلون) تا 2 ماه فریز کنید البته قبل از پخت اجازه دهید یخ زدایی شود و سپس قالب بزنید و در داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه شیره خرما

خواص شیره خرما

در این مطلب قصد داریم به خواص مهم و شگفت انگیز شیره خرما طبیعی اشاره نماییم که بر همگان آشکار است به همین دلیل امروزه تمام افراد به دنبال محصولات ارگانیک و سالمی هستند که دارای شیره خرما به جای شکر باشند، از این رو پیشنهاد ما به شما عزیزان بیسکویت هایی که با شهد خرما و یا شیره خرما درست شده اند می باشد.

ابتدا باید گفت، خرما یکی از میوه های مورد استفاده در طب سنتی است که در ایران و سایر کشورها به وفور تولید می شود، از درخت و میوه آن در صنایع مختلفی مانند صنایع غذایی، بهداشتی و غیره استفاده می گردد.

شیره خرما بسیار مفید است و خواص آن را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند، بنابراین خلاصه ای از فواید شیره خرما مقوی و ارزشمند را در زیر برای شما قرار داده ایم.

بارزترین خواص شیره خرما به شرح زیر است:

  • پروتئین و کربوهیدرات بالا، سلامتی و انرژی را برای عضلات ما به ارمغان می آورد.
  • سرشار از اسید لینولئیک است بنابراین به جذب پروتئین، چربی و قند کمک می کند.
  • حاوی ویتامین های گروه B است به همین دلیل یک درمان طبیعی برای زیبایی محسوب می شود که باعث افزایش شادابی و سلامت مو، پوست و ناخن می گردد.
  • شیره خرما در تسکین ورم مفاصل و درمان درد مفاصل معجزه می کند.
  • شیره خرما به دلیل دارا بودن فیبر بالا، به جلوگیری از اشتهای کاذب و در نهایت لاغری افراد چاق کمک شایانی می کند.
  • مصرف شیره خرما در بارداری منجر به استحکام استخوان ها و تامین کلسیم برای مادر و جنین می شود.
  • به رشد عضلات و انتقال روده کمک می کند.
  • کاهش مشکلات عصبی مانند استرس و اضطراب
  • بهبود ظاهر پوست به خصوص پوست های خشک

انواع بیسکویت های سالم از جمله بیسکویت هایی که با شیره خرما تولید شده اند، هنگام جویدن در دهان به راحتی می‌ شکنند، بنابراین بهترین جایگزین برای انواع تنقلات مضر مانند چیپس، پفک، شیرینیجات رنگی و غیره می باشند.

در متن بالا به طرز تهیه بیسکویت با شیره خرما و تمام خواص و فواید آن برای سلامتی اشاره شد، با توجه به این اطلاعات حتما قصد خرید و ثبت سفارشات خود را دارید، بنابراین پیشنهاد ما به شما خرید عمده از این سایت می باشد.

با خرید عمده از مجموعه ما می توانید باکیفیت ترین شیره خرما را تهیه کنید چرا که تمام محصولات ما با مواد اولیه درجه یک و با کیفیت در شرایط کاملا بهداشتی تولید و در بسته بندی ها

ی مختلف ارائه می‌ شوند، شما عزیزان برای ثبت سفارشات خود می توانید از راه های ارتباطی (تماس تلفنی و تکمیل فرم خرید) با مشاوران ما در ارتباط باشید.

خواص شیره خرما

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما