شیره انجیر یکی از پرخاصیت ترین انواع شیره ها به شمار می آید که دارای ارزش غذایی بالایی است و با توجه به مصرف فراوان از فروش بالایی برخوردار بوده و با کیفیت و قیمت متفاوت تولید و عرضه می شود، قیمت جدیدترین نوع شیره انجیر درجه یک به دلیل تورمات کنونی و شرایط اقتصادی حاکم بر بازار با افزایش مواجه بوده است و ثابت نمی باشد همچنین روش تولید این محصول و نحوه خربد نیز بر قیمت شیره تأثیر دارد.
نحوه تولید انواع شیره انجیر
امروزه انواع شیره انجیر به شیوه سنتی و یا صنعتی در کارگاه ها و کارخانه های تولید کننده با بهترین کیفیت تولید می شود، برای تولید این شیره به انجیر های شیرین و مرغوب بدون هیچ گونه آفت زدگی و خرابی نیاز می باشد، ابتدا انجیر ها را به خوبی شسته و خشک کرده سپس آنها را داخل ظرف مناسبی ریخته و آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار داده تا انجیر ها به خوبی له شوند و حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن آن را داخل آبکش ریخته و خوب به انجیر ها فشار آورده تا شیره آن خارج شود.
بعد شیره را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد تا به غلظت مورد نظر برسد و یک بار دیگر از صافی عبور داده تا شیره ای شفاف به دست آید و پس از خنک شدن آن را در ظروف مناسب قرار دهید و بهتر است آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید تا دوام بهتری داشته باشد.
بازار فروش شیره انجیر درجه یک
انواع شیره انجیر درجه یک به دلیل مغذی بودن و سطح کیفی بالا بازار فروش بسیار خوبی را به خود اختصاص داده است و دارای متقاضیان بسیاری در داخل و خارج از کشور می باشد، شیره انجیر کیلویی و فله ای یا بهترین کیفیت و در حجم و وزن متنوع تولید می شود و خریداران عمده این محصول بسیاری از فروشگاه های بزرگ و یا تاجران و .. می باشند که این محصول را در حجم زیاد و با بهترین قیمت به صورت مستقیم از تولید کننده معتبر خریداری می کنند.
شیره انجیر بسته بندی باکیفیت دارای رنگی شفاف بوده و عاری از هرگونه ناخالصی می باشد و به صورت طبیعی و ارگانیک تولید می شود همچنین در بسته های بهداشتی و مرغوب تولید و عرضه می شود، این محصول از طعم و غلظت بسیار خوبی برخوردار بوده و علاوه بر خوشمزه بودن برای تقویت بدن بسیار مفید است و حاوی انواع املاح معدنی و ویتامین های مفید و … می باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.