میوه ها به سبب اینکه منبع غنی از انواع ریزمغذی های مورد نیاز بدن هستند، جزء اصلی سبد غذایی خانواده ها بوده و برای ماندگاری بیشتر فرآورده های مختلفی از آن ها درست شده که شیره انگور عسگری درجه یک یکی از آن ها است و قیمت آن در بازار عمده به غلظت، نوع بسته بندی محصول، کیفیت مواد اولیه و غیره بستگی دارد.
در تعریف شیره انگور عسگری باید بدانید که با گرفتن آب محلول در میوه انگور عسگری و تبدیل به عصاره، شیره غلیظی به دست می آید که به سبب ویتامین و مواد مغذی دیگر کاربردهای زیادی در صنایع غذایی دارد.
در معنی لغوی شیره یعنی فشرده و غلیظ کردن مواد و در اصطلاح زمانی که مواد حلال و بیشتر اجزا یک میوه مانند انگور حذف شود، عصاره آن به دست می آید و با این روش ما می توانیم از انواع میوه ها در فصول مختلف بهره ببریم و از آن ها فرآورده های متنوعی را به دست بیاوریم.
به دلیل منشا طبیعی که شیره انگور دارد، حاوی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی زیادی می باشد پس ارزش غذایی آن در مقایسه با مواد خوراکی دیگر بسیار زیاد است.
در فرآیند تولید شیره انگور عسگری با گرفتن آب انگور عسگری، حجم آن ها به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد و برای بسته بندی و حمل و نقل آن به هزینه کمتری نیاز داریم و همچنین با افزودن حلال به شیره انگور عسگری می توانیم آن را به حالت اولیه خود برگردانیم.
یکی دیگر از فواید تولید شیره انگور عسگری این است که مدت زمان ماندگاری آن بسیار بیشتر از میوه تازه انگور است، پس زمانی که آب انگور را می گیرند، شیره آن را بدون دخالت دست در ظرف مناسب بسته بندی می کنند که ارزش غذایی فوق العاده آن بسیار بیشتر از عصاره و اسانس انگور با منشا شیمیایی است.
طرز تهیه شیره انگور عسگری
در ادامه این مطلب می خواهیم طرز تهیه شیره انگور عسگری را با هم مرور کنیم، در ابتدا میوه رسیده، سالم و خوشمزه انگور عسگری را از باغ های بزرگ جمع آوری کرده و پس از انتقال به کارخانه تولیدی، از آن ها شیره انگور را با استفاده از ماشین آلات مخصوص درست می کنند.
در شروع کار برای گرفتن گرد و غبار، شن، خاک و مواد اضافه دیگر، انگورها را در حجم بالا داخل حوضچه آب می ریزند و با استفاده از یک غلتک مخصوص به خوبی آن ها را تمیز کرده تا بهداشتی و سالم شوند.
سپس با کمک بالابر شیب دار انگورها را از داخل حوضچه بیرون آورده و با دقت بالا نمونه های پوسیده، له شده و خراب را جدا کرده تا در نهایت شیره تولیدی ارزش و طعم مطلوبی داشته باشد.
حالا با کمک ابزار خاصی آن را به خوبی پرس کرده تا آب انگور جدا شود، سپس آب انگور را از فیلترهای تعبیه شده در دستگاه عبور می دهند که در صورت حرارت دیدن، یک مایع غلیظ و شفاف به دست می آید که در نهایت آماده بسته بندی می شود.
برخی از تولیدکنندگان در کارخانه های تولید شیره انگور، با افزودن شکر و کمی آب به شیره انگور یک محصول لذیذ و شیرین تولید می کنند علاوه بر تهیه انواع نوشیدنی از شیره انگور برای تزئین دسرهایی همچون بستنی و پنکیک استفاده می شود.
خواص شیره انگور برای مردان
در فرآیند تولید انواع شیره های خوراکی همچون شیره انگور، به هیچ وجه از مواد افزودنی و نگهدارنده های شیمیایی استفاده نخواهد شد چون در مراحل تولید آن، محصول را تحت دمای بسیار بالا عاری از هرگونه میکروب و مواد مضر تولید می کنند بنابراین خواص زیادی برای مردان و زنان دارند.
بنابراین ماندگاری شیره انگور در حالت طبیعی بسیار بیشتر از میوه تازه انگور است و اما خواص این محصول به خاطر داشتن انواع ویتامین B، ویتامین K و E، نیاسین، اسید فولیک و تیامین سبب افزایش متابولیسم و تقویت سیستم دفاعی بدن می شود همچنین به دلیل فیبر خوراکی فراوان هضم غذا را آسان کرده و عملکرد دستگاه گوارش بهبود می یابد.
از دیگر خواص شیره انگور برای مردان می توان به افزایش قوای جنسی اشاره نمود، خوردن این محصول برای برانگیختگی جنسی بسیار مفید است چرا که فراوانی مواد مغذی موجود در این شیره خوراکی باعث افزایش قوای جنسی در بدن می شود.
یکی از کاربردهای اصلی شیره انگور این است که از آن در پخت انواع کیک و کلوچه به کار می برند که علاوه بر طعم فوق العاده و رنگ زیبا خواص کیک و شیرینی را چند برابر می کند چون شیره انگور در واقع همان آبمیوه غلیظ شده است که طی یک فرایند چند مرحله ای و با رعایت تمامی اصول بهداشتی و استانداردها تولید می شود.
با استفاده از شیره انگور می توانیم از مواد مغذی موجود در انگور در فصل های دیگر استفاده کنیم همچنین از این ماده در تهیه انواع بیسکویت نیز بهره می برند.
یکی از مزایا فرآوری انبوه شیره انگور، این است که از هدر رفتن و فساد انگور جلوگیری کرده و فرآورده های متنوعی از آن به دست می آید که با مصرف آن ها در برنامه غذایی ویتامین و مواد معدنی زیادی به بدن می رسد چون در تهیه شیره انگور عسگری از بهترین و تازه ترین انگورهای عسگری با طعم شیرین استفاده می شود.
قبل از اقدام به بسته بندی شیره انگور، روی آن آزمایش های تعیین کیفیت انجام می شود و اگر لازم باشد به آن املاح معدنی و ویتامین ها را اضافه کرده تا فواید بیشتری برای مصرف کننده به همراه داشته باشد.
طعم و رایحه دلنشین شیره انگور عسگری سبب رضایت مشتریان خود شده و معمولا خریداران عمده آن را در گالن یا بشکه های پلاستیکی بزرگ خریداری می کنند.
قبل از بستن درب بسته بندی شیره انگور، این محصولات را در شرایط خلا قرار می دهند تا مانع از فساد و خرابی شیره شود.
بنابراین شیره های تولید شده کاملا سالم و مقوی هستند، ما در این مجموعه فروش عمده شیره انگور را به تمامی شیرینی پزی و قنادی ها، بستنی فروشی ها و مراکز تولید نان فانتزی انجام می دهیم، همچنین برای صادرات به کشورهای دیگر نیز مجموعه ما فعالیت های زیادی دارد که خوشبختانه با استقبال مصرف کنندگان همراه بوده است.
شما نیز برای خرید راحت و بی دردسر انواع شیره انگور عسگری به صورت عمده، می توانید در درگاه اینترنتی این وب سایت ثبت سفارش نمایید و یا با شماره تماس ذکر شده تماس بگیرید.
چیزی که در کشور خودمون تولید بشه بهترینه
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.