پخش کننده شیره انجیر سنتی درجه یک

شیره انجیر سنتی یکی از بهترین نمونه شیره های تولید شده در کشور می باشد که به دلیل تولید آن به روش سنتی از کیفیت و طعم بسیار خوبی برخوردار است، پخش کننده شیره انجیر سنتی درجه یک این ماده غذایی را به صورت کیلویی، فله ای و یا بسته بندی های مختلف عرضه می کند و با پخش آن توانسته محصول خود را به بهترین شکل و کیفیت عالی به مصرف‌ کنندگان معرفی نماید.

پخش کننده شیره انجیر سنتی درجه یک

شیره انجیر سنتی چگونه تولید می شود؟

شیره انجیر سنتی چگونه تولید می شود؟ شیره انجیر یکی از شیره های کاملا ارگانیک و طبیعی می باشد که با روش سنتی نیز تولید می‌ شود و این روش به عنوان یکی از قدیمی ترین و کاربردی ترین روش ها برای تولید این ماده غذایی می باشد.

برای تولید شیره انجیر سنتی می توانید مانند مراحل ذکر شده در ادامه این بخش، این ماده غذایی را به راحتی تولید و تهیه نمایید.

برای تولید این محصول حجم مشخصی از انجیر را که کاملاً ضدعفونی و شسته شده است را با حجم مشخصی آب مخلوط کرده و آن را بر روی شعله مستقیم قرار داده تا انجیرها کاملاً پخته و له شوند.

بعد از آنکه انجیر پخته شد آنها را از صافی عبور داده و عصاره آنها گرفته می‌ شود که یک شیره غلیظ و تیره رنگ می باشد که باید برای مرحله بعد آماده گردد.

در مرحله بعد عصاره به دست آمده را مجدداً روی شعله مستقیم گاز قرار داده تا با حرارت متوسط شروع به جوشیدن کند تا به غلظت مناسبی برسد، سپس با استفاده از ماده ای به نام رس یا آهک تمام ناخالصی‌ های موجود در آن را گرفته و شیره انگور با درجه خلوص بالا تولید می گردد.

راهنمای استفاده از شیره انجیر سنتی درجه یک

راهنمای استفاده از شیره انجیر سنتی درجه یک شیره انجیر خانگی دارای ارزش غذایی بسیار بالا با کیفیت بسیار خوبی می باشد که برای موارد مختلفی قابل استفاده بوده و بسیاری از صنایع غذایی از آن به شیوه ها و روش های مختلفی در تولیدات خود استفاده کرده و علاوه بر آن افراد نیز می‌ توانند به صورت خانگی از این محصول استفاده نمایند‌.

برای استفاده از شیره انجیر سنتی درجه یک می توانید از این محصول برای:

  • تهیه شربت شیره
  • حلوا شیره
  • ارده شیره
  • گز
  • سوهان
  • سالاد

و مواد مختلف دیگر استفاده کنید که در استفاده از هر کدام از آنها می توان حجم مشخصی از شیره را برداشته و با مواد غذایی مختلف مخلوط و مصرف نمایید.

نکته مهم و حائز اهمیت در خصوص استفاده از این ماده غذایی خواص و فواید آن است و با توجه به اینکه این ماده غذایی دارای ویتامین ها و مواد معدنی بی شماری می باشد سبب گردیده تا از کیفیت بالا و اثربخش خوبی برخوردار گردد.

از مهمترین خواصی که در زمینه استفاده از شیره انجیر سنتی می‌ توان به آن اشاره کرد موارد زیر می باشد.

  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • درمان یبوست
  • درمان هلیکوباکتری
  • هضم آسان غذا
  • درمان مشکلات گوارشی
  • درخشندگی پوست
  • درخشندگی مو
  • جلوگیری از ریزش مو
  • درمان آکنه های پوستی
  • درمان کم خونی
  • کاهش کلسترول
  • مناسب برای بیماران دیابتی
  • سلامت قلب و عروق
  • افزایش حافظه
  • و ….

توزیع مستقیم شیره انجیر سنتی درجه یک

توزیع مستقیم شیره انجیر سنتی درجه یک عرضه شیره انجیر با توجه به میزان عرضه و تقاضایی که در خصوص استفاده از این ماده غذایی وجود دارد صورت می پذیرد، از آنجایی که شیره دارای کاربردها و مصارف غذای بی شماری می باشد از توزیع گسترده و بسیار خوبی برخوردار گردیده است.

توزیع مستقیم شیره انجیر سنتی درجه یک با بهترین طعم و کیفیت انجام می گردد که این امر خود تضمین کننده محصول عرضه شده در کشور می‌ باشد و از آنجایی که دارای طرفداران و مصرف‌ کنندگان زیادی در سراسر کشور می باشد، از بازار خرید و فروش بسیار خوبی برخوردار گردیده است.

توزیع مستقیم این محصول به دلیل حذف واسطه گران با قیمت مناسب و مقرون به صرفه همراه بوده و خریدار می تواند به نرخ مناسب از این ماده غذایی دست پیدا نماید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما