اگر به بازار مراجعه کنید مشاهده خواهید کرد که قیمت و کیفیت شیره خرما در برندهای مختلف مانند دمباز متفاوت می باشد. مرغوبیت هر محصولی به یکسری عوامل بستگی دارد و شیره خرما هم از آن دسته محصولات می باشد که برخی موارد بر کیفیت آن اثرگذار می باشند.
شیره خرما دمباز
یکی از عواملی که کیفیت شیره خرما را تعیین می کند نوع خرمای استفاده شده در تهیه این شیره می باشد و هرچه از خرمای بهتری در تهیه آن استفاده شود شیره آن هم مرغوب تر بوده و دارای فواید بیشتری می باشد.
عامل بعدی غلظت شیره خرما می باشد و نباید یک شیره خرما خیلی غلیظ و یا خیلی رقیق باشد، یک شیره خرمای با کیفیت دارای غلظتی متوسط است. همچنین عاملی مانند رنگ شیره خرما می تواند به شما در زمان خرید جهت تشخیص کیفیت آن کمک شایانی بکند به این صورت که رنگ شیره خرما باید تیره و مایل به قهوه ای باشد و این رنگ نشان دهنده مرغوبیت و کیفیت بالای این خوراکی می باشد.
برندهای متفاوت از بسته بندیهای مختلف با سایزهای کوچک، بزرگ و متوسط استفاده می کنند و هرچه سایز بسته بندی بزرگ تر باشد قیمت بالاتری را دارا می باشد. شیره خرما مانند میوه خرما دارای خواص و فواید بسیاری می باشد و موجب می شود افراد با مصرف خرما و یا شیره آن خواص فراوان و مشابه ای را دریافت نمایند.
یکی از معروف ترین فواید خرما خاصیت خون سازی آن می باشد و افرادی که دارای کم خونی می باشند می توانند یا مصرف روزانه یک تا سه قاشق غذاخوری شیره خرما نیاز بدن خود را به افزایش خون تامین نمایند. از دیگر فواید مصرف خرما ترمیم عضلات آسیب دیده ورزشکاران پس از تمرین می باشد و این موجب می شود که مربیان تغذیه استفاده این میوه را برای شاگردان توصیه کنند همچنین برای تقویت لیگامنت ها و مفاصل بدن بسیار مفید بوده و موجب می شود بدن افراد با افزایش سن دچار بیماریهای مفصلی مانند آرتریت روماتوئید نشود.
همچنین خرما برای افزایش انرژی بدن مفید می باشد و کسانی که روزانه در محل کار ممکن است دچار کمبود انرژی شوند بهتر می باشد در طول روز از خرما و یا از شیره خرما استفاده نمایند. میوه خرما سرشار از ویتامین آ می باشد و به همین دلیل موجب تقویت چشمها و پیشگیری از پیر چشمی و ضعیف شدن چشم می شود.
از طرفی استفاده از خرمای خشک برای افرادی که دارای دیابت می باشند بسیار توصیه می شود و پزشکان بر این باورند که مصرف خرمای خشک بجای قند و خوراکیهای شیرین روزانه بسیار معقولانه تر بوده و حتی موجب بهبود بیماری دیابت و کاهش قند خون این افراد می شود.
اما باید توجه داشت که شیره خرما دارای کالری بسیار بالایی می باشد و افرادی که در حال کم کردن وزن می باشند باید به مقدار کم از آن مصرف نمایند در غیر این صورت با اضافه وزن روبه رو خواهند شد.
از طرفی افرادی که دچار ریزش مو شده اند و موهای آنها روز به روز درحال کاهش می باشد می توانند با مصرف شیره خرما از ریزش موی خود جلوگیری کرده و رشد موهای خود را افزایش دهند. شیره خرما و میوه خرما سرشار از منیزیم و فسفر می باشند و به افزایش هوش، انرژی و افزایش قوای جسمی کمک می کنند.
خرید شیره خرما دمباز
تمامی افراد در همه سنین می توانند از خرما یا شیره خرما استفاده نمایند و شیره این میوه می تواند به عنوان یک وعده کامل غذایی برای صبحانه باشد و مناسب ترین خوراکی جهت کمک به افزایش سرعت رشد کودکانتان می باشد. خرما میوه ای است که از آن شیره خرما تهیه می شود و این میوه اکثرا در مناطق جنوبی کشور ایران رشد می کند و دارای طبع گرم می باشد همچنین از این میوه به روشهای مختلفی می توان شیره گرفت.
اولین روش جوشاندن می باشد و فرد تهیه کننده خرما ها را داخل قابلمه ریخته و هم وزن میوه ها آب داخل قابلمه می ریزد سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهد تا مواد داخل قابلمه به خوبی بجوشند و خرما ها از خود شیره پس بدهند سپس بعد از این که کاملا میوه ها جوشیدند و مواد داخل قابلمه غلیظ شد می تواند آنها را صاف کرده و در داخل ظرفهای مخصوص بریزد.
روش دوم معروف به حوض سنگی است و در این مدل خرماها را داخل یک حوض سنگی که ته آن یک سوراخ کوچک دارد ریخته و منتظر می مانند تا فشار بار خرماها بر روی یکدیگر موجب شود که شیره از خرما ها خارج شده و از سوراخ ته حوض به داخل ظرف بریزد که این شیره را شیره خرمای طبیعی نام گذاشته اند و از گران قیمت ترین مدلها می باشد.
روش سوم معروف به حصیری بوده و مشابه روش حوض سنگی می باشد با این تفاوت که در روش حصیری از چوبهای بهم بافته شده بجای حوض سنگی استفاده می شود و خرماها را بجای حوض بر روی حصیر ریخته و شیره خرما از لابلای چوبهای حصیر به داخل ظرفها می ریزد. تمامی این روشها محلی و سنتی می باشد اما شیره خرما به روش دیگری هم تولید می شود که به آن روش صنعتی می گویند.
در این روش تمامی مراحل توسط دستگاه ها انجام می شود و کیفیت این شیره نسبت به شیره های طبیعی و آنهایی که به روش سنتی تهیه شده اند پایین تر می باشد. از طرفی شیره های تولید شده به روش صنعتی نسبت به شیره خرما سنتی بهداشتی تر می باشد زیرا در هیچ مرحله ای محصول با افراد در تماس نبوده و توسط دستگاه ها نیز بسته بندی می شود. تهیه و شناخت شیره طبیعی و اصل نسبت به شیره تقلبی روندی بسیار دشوار می باشد به همین دلیل بهتر است جهت خرید شیره خرما به مراکز پخش و عرضه معتبر مراجعه نمایید.
این سایت یکی از معتبر ترین مراکز پخش شیره خرما اصل به صورت عمده بوده و تمامی محصولات را به صورت طبیعی تهیه و تولید می کند. همچنین شما متقاضیان عزیز می توانید با مراجعه به سایت ما یکی از باکیفیت ترین و پر خاصیت ترین محصولات را با مناسب ترین قیمت خریداری نمایید و خریدی رضایت بخش و مقرون به صرفه را تجربه نمایید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.